De mensen achter de schermen

Een duurzame relatie

Wij werken aan een betrouwbare en duurzame relaties. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen of het online bedienen van klanten speelt een steeds belangrijkere rol binnen veel organisaties. Samen optrekken door kennis, inzichten en vertrouwen te combineren is voor ons de route richting een sterk eindresultaat.

Veilig, vindbaar, snel en strak

Jouw uitstraling en vindbaarheid is in veel gevallen minstens zo belangrijk. Naast het creëren van snelle en veilige websites, webapplicaties en apps, zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en het leveren van een strak design.

Over ons

Wij zijn Tapped; een vrolijke en geoliede machine. Wij ontwikkelen veilige en snelle website, webapplicaties, mobile apps en automatiseren bedrijfsprocessen voor bedrijven en organisaties. Het contact met jou staat bij ons centraal, zodat onze gediplomeerde Laravel developers een product kunnen leveren dat volledig aansluit bij jullie behoefte. Wij zijn een relatief klein team met een groot netwerk. Daarnaast zijn veel van onze processen geautomatiseerd, zodat wij onze focus kunnen leggen op het ontwikkelen van een kwalitatief sterk eindproduct.

Wij komen graag met jou in contact

Wij staan altijd open voor jullie vragen en denken graag mee in de richting van duurzame oplossingen.